Prifloat Consulting blir en del av Binosight! till pressreleasen

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team!

Prifloat växer och söker nu dig med ett brinnande intresse för projektledning och verksamhetsutveckling, med placering i Stockholm eller i Falun.

 

Hösten har inletts i rasande fart och vårt drivna team behöver nu växa för att möta våra kunders behov inom områdena management, förändringsledning och verksamhetsutveckling. Vi söker därför dig som är i början av din karriär och som brinner för att utveckla verksamheter.

 

Din roll hos oss:

I rollen som konsult hos oss kommer du arbeta för att effektivisera och förbättra kundens verksamhet. Genom att analysera och tolka mätresultat kartlägger du verksamhetens styrkor och förbättringsområden. Tillsammans med kunden tas förslag på förbättringsmöjligheter fram under strukturerade dialoger och workshops, som du leder och faciliterar. Utöver detta stöttar du kunden i det dagliga förbättrings- och förändringsarbetet och hjälper kunden att förbättra såväl projekt som verksamheten.

 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat;

– Arbeta med målstyrning och framtagning av nyckeltal baserat på kundens uppsatta mål och strategier.

– Analysera och tolka mätresultat samt stötta kunden i att formulera förbättringsaktiviteter.

– Framtagning av stöd och arbetssätt för förbättringsarbete, både i projekt och på ledningsnivå.

– Leda och facilitera workshops.

 

Arbetet präglas av ett tätt samarbete med oss kollegor samt dina många kontakter med kunder.

 

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt engagemang och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång tillsammans med oss. Som person är du nyfiken, analytiskt och ambitionsdriven och räds inte att anta nya utmaningar. Du är social, utåtriktad och kommunikativ och gillar att bygga relationer. Du är bekväm med att hålla i presentationer och därigenom få arbetsgrupper engagerade för att åstadkomma resultat tillsammans.

 

Du är i början av din karriär med en akademisk utbildning i bagaget. Kanske har du nyligen tagit examen eller hunnit jobba något år. Tidigare konsulterfarenhet är meriterande men inte ett krav.

 

Vilka är vi?

Vi är ett härligt litet gäng konsulter och hos oss får du möjlighet att själv forma din roll utefter din egen ambition. Vi har en stark tro på involverande och delaktighet i allt vi gör och hos oss får du chansen att växa och ta ansvar. Vi stöttar varandra i att utvecklas och vi skapar framgång tillsammans.

 

Vi genomför konsultuppdrag inom verksamhetsutveckling och förändringsledning baserat på affärskonceptet Catch Company Core® som syftar till att fånga kärnan i kundens verksamhet för att hjälpa dem att nå sina mål. Vi har över 20 års erfarenhet av mätbar verksamhetsutveckling och har med detta även utvecklat en unik verktygslåda med bland annat egna system för mätning av projektkvalitet. Utifrån ett helhetsperspektiv skapas tydlig koppling mellan mål, strategier, kvalitetsutveckling och förbättringsarbete som involverar samtliga organisationsnivåer, från ledning till den operativa verksamheten. Våra kunder finns inom statliga myndigheter, regioner, kommuner och det privata näringslivet.

 

Prifloat som arbetsplats kännetecknas av stort fokus på kundnytta, arbetsglädje, hög kompetens och stark utveckling. Vi utvecklas genom att kontinuerligt utmana oss själva, både som individer och i grupp. För oss är det viktigt att jobba tillsammans för att fånga upp och lyfta initiativ och nya idéer. Att ha tillit och stötta varandra utifrån våra olika kompetenser och förmågor ser vi som en självklarhet i våra team-leveranser. Vår målsättning är att alltid uppfattas som en engagerad och kompetent partner. Det ska vara kul och utvecklande att göra affärer med oss!

 

Ansökan:

Tror du att vi kan vara en perfect match? Då ser vi fram emot din ansökan via denna länk.  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Salomonsson på 076-221 89 91.

 

Vi hörs!

Andreas Salomonsson, 15 nov 2021